Dacă e primăvară… e promisiune!

A venit primăvara și vremea prietenoasă de afară ne îmbie la activități în natură. Profităm și organizăm depunerea de promisiune. Gazda noastră este de data aceasta Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu, din aceeași localitate. Peste 70 de cercetași (lideri, lupișori, temerari și exploratori) așteaptă plini de nerăbdare și emoție acest eveniment important din viața lor cercetășească. Într-un cadru încărcat de istorie și de darurile primăverii, sub ochii emoționați ai părinților și prietenilor, semnificația promisiunii devine mult mai profundă.

Rând pe rând, cercetașii își asumă, oficial, rigorile vieții cercetășești.

După momentul solemn, toți participanții sunt invitați la masă. Bucătarul nostru, Adrian Rădulescu, ne-a pregătit o minunăție de tochitură cu mămăliguță. O splendoare culinară! Ceilalți părinți au pregătit prăjituri și sucuri, pentru ca sărbătoarea să fie deplină.

Nu au lipsit muzica, dansurile și jocurile cercetășești. La final, cu regretul că timpul a trecut prea repede, plecăm spre Rm.Vâlcea, cu satisfacția timpului de calitate petrecut împreună.

Trebuie să mulțumim, în mod deosebit, gazdei noastre, dl. director Antonie Chelcea pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, devenind un prieten de vază al cercetașilor.

Până la o nouă activitate GATA ORICÂND”

Galerie foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *