Si tu poti fi Mos Craciun – ultima parte

Vineri,23.12.2016, ora 8.30. Piața Simian, redacția ziarului Spătămâna în Oltenia, locul în care am depozitat alimentele și am făcut pachetele ( și mulțumim pe această cale d-lui Vasile Căprescu – patronul ziarului, pentru găzduire pentru găzduire și sprijin). Ne pregătim pentru ultimul transport umanitar.

Ora 10.15. Iată-ne ajunși și la ultima noastră țintă: Boișoara. Aici ne întâlnim, la Primărie, cu Mihai Săndulache, primarul localității, care va fi ghidul nostru.

Începem să străbatem ulițele satului, să facem cunoștință cu cazurile care fac cauza campaniei noastre. Astfel, circa trei ore străbatem satele Boișoara și Găujani și ne intersectăm cu situații care mai de care mai delicate.

Bătuți de vânt  și frig ne retragem spre Rm. Vâlcea cu satisfacția sufletească că scopurile pe care nu le-am propus au fost atinse. Am reușit să aducem un zâmbet pe fețele triste ale unor bătrâni aflați la greu. Și pentru asta mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acet proiect: copii, lideri, părinți ( care s-au implicat în transport), precum și celor care au răspuns apelului nostru și au donat, pentru că fără ei acțiunea noastră nu ar fi avut un asemenea succes.

Întrucât este ultima postare din acest an, vă urăm tuturor Sărbători fericite, cu bine, pace, liniște, bucurie și, mai presus de toate, cu SĂNĂTATE.

CRĂCIUN FERICIT! LA MULȚI ANI!

 

Galerie foto:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *