Sunt roman, ce mandru nume!

ppZiua Națională a României a fost sărbătorită de către cercetașii din GI Radu de la Afumați Rm. Vâlcea, alături de ceilalți locuitori ai municipiului Rm. Vâlcea, în cadrul  festivităților publice organizate de  către oficialitățile locale și județene.

1 Decembrie este Ziua Națională a noastră, a tuturor celor care simțim, trăim și iubim românește, este ziua în care ne simțim români mai mult ca oricand. Mânați de acest gând, cercetașii s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment. Ca urmare, în timp, au confecționat steaguri și cocarde tricolore, pe care astăzi le-au împărțit sau prins în piept tuturor vâlcenilor prezenți.

O mai mică delegație a grupului prezent acolo a depus o coroană de flori. A urmat apoi momentul cel mai așteptat: parada militară, moment apreciat și răsplătit pe măsură, cu aplauze, de către cercetași.

Încântați, dar și mândri pentru că au participat la acest eveniment, cercetașii au încheiat activitatea strigând toți într-un singur glas: „Gata Oricând!” pentru noi provocări și activități.

Întrucât 1 Decembrie este zi  de sărăbătoare pentru toți românii, urăm pe această cale tuturor La Mulți ani!

LA MULȚI ANI CERCETAȘI!  LA MULȚI ANI ROMÂNI! LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

 

Galerie foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *