Ora de muzica… patriotica!

dscf0312În virtutea unui protocol de colaborare încheiat între GI Radu de la Afumați Rm. Vâlcea și Filarmonica Ion Dumitrescu Rm. Vâlcea, marti, 29.11.2016, începând cu ora 19.00, a avut loc un emoționant concert de muzică patriotică susținut de Corul Academic „Euphonia” , dirijat de Aurel Poenaru,  închinat Zilei Naționale, concert la care noi, cercetașii, am participat într-un număr impresionant.

Cercetașii au avut prilejul de  a asculta cântece consacrate, cântece pe care toți le-am audiat cel puțin o dată în viață („Pe-al nostru steag e scris Unire”; „Marșul lui Iancu”; „Ștefan, Ștefan. Domn cel mare”; „Hora Unirii”), dar și unele mai puțin cunoscute, însă cu același impact emoțional.

Scopul urmărit a fost acela de  a cultiva spiritul patriotic al cercetașilor dar și de aprecia și iubi arta. Această activitate deschide șirul activităților dedicate Zilei Naționale a României. Vor urma și altele, la fel de interesante.

La final, cu regretul că a durat atât de puțin, toți au spus la unison că a fost o acțiune reușită. Până la o nouă revedere: „ROMÂNIA, TE IUBIM!”, suntem „GATA ORICÂND!”  pentru a o arăta.

 

Galerie foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *